ok, když je to takhle...Ale strašně mě vždycky naštve někdo, kdo na sobě nehodlá pracovat a tady hledá tu nejsnazší cestu ( že ho někdo potáhne a jeho to nebude stát žádný úsilí). Bylo by mi to hloupý. Já si hledám sama všechny možný informace, kterýma se sama prokousávám ( protože když to tak nebude, stejně budu vědět prd a budu na někom závislá, což rozhodně nechci), zdokonaluju angličtinu a při péči o malý dítě a zaměstnání se snažím učit norsky. přitom komunikuju přes net s Norama. Teprve, když si budu jistá, že jsem schopná fungovat sama za sebe, podniknu nějaký další kroky a případně, pokud mi někdo nabídne pomoc, tak ji přijmu... Takhle to mám já. A tady mi často překvapí, že někdo bez výše uvedených základních kroků k úspěchu si myslí, že když napíše, že by rád do Norska a jestli někdo neví, jak to tam funguje, čeká, že mu bude všechno naservírováno...Proč by mělo? Neber si to osobně. Stačí si přečíst všechny příspěvky ve fóru práce, a informací je spousta, ale i na to, jsou někteří líní a stále dokola jsou tu pokládány stejné otázky... Jsem už na to alergická a občas reaguju podrážděně, což nemusí být celé namířeno na konkrétní osobu
)